×

LUNCH WARSZAWA CENTRUM

 

Zapraszamy na świeży i pyszny lunch od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 16:00 w cenie tylko 29,90 zł. Oferujemy lunch na miejscu i na wynos z odbiorem własnym (cena opakowania na wynos 2,00 zł).  Zamówienia telefoniczne przyjmujemy pod numerem 600 396 688 

Herbata zimowa do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.

 

W tym tygodniu Szefowa Kuchni proponuje:

Poniedziałek   26.02

Zupa:    Barszcz ukraiński

Danie:  Kotlet mielony z tłuczonymi ziemniakami i marchewką zasmażaną z groszkiem

Panierowany kozi ser podany z puree z batatów oraz sałatą z marynowanymi burakami,

gruszką, orzechami włoskimi i piklowaną rzodkwią

Deser:  Kruche babeczki z kremem śmietankowym i wiśnią

 

Wtorek    27.02

Zupa:     Krem z białych warzyw z pikantną salsą mango

Danie:   Gulasz wieprzowy z kopytkami i zielonymi warzywami z wody okraszonymi bułką tartą

Papryka faszerowana kaszą pszenną duszoną z warzywami podana ze śmietankowym puree i

sosem czosnkowym

Deser:  Ciasto czekoladowo – bananowe

 

Środa   28.02

Zupa:    Zupa jarzynowa z pomidorami i oliwą bazyliową

Danie:   Filet z kurczaka marynowany w jogurcie i cytrynie podany z tzatzikami, fasolką szparagową

czosnkowymi ziemniakami

Tofu w tempurze podane z tagine z bakłażanem, cieciorką i papryką oraz jaśminowym ryżem

Deser:  Placek z owocami i kruszonką

 

Czwartek    29.02

Zupa:   Krem z dyni z pomarańczą i imbirem oraz oliwą dyniową

Danie:  Kotlet schabowy z sadzonym jajkiem, tłuczonymi ziemniakami i mizerią

Kotlet wegetariański z kaszy gryczanej z twarogiem i pieczarkami, podany z sosem

kaparowym, śmietankowym puree i mixem sałat

Deser:  Mus truskawkowy z sezamkiem

 

Piątek   1.03

Zupa:   Zupa ogórkowa z ziemniakami i koperkiem

Danie:  Filet z miruny w chrupiącym cieście z ziemniaczanym puree, surówką z kiszonej kapusty

I sosem tatarskim

Burger z panierowanymi boczniakami, pomidorem, sałatą , czerwoną cebulą, frytkami oraz

sosem czosnkowym

Deser:  Szarlotka z bezą i kruszonką

Call Now Button