Zapraszamy na świeży i pyszny lunch od poniedziałku do piątku w godzinach od 12 do 16 w cenie 26,90 zł, na miejscu i z odbiorem własnym (cena opakowania na wynos 2 zł).
Herbata zimowa do lunchu na miejscu 6 zł.
Zamówienia przyjmujemy telefonicznie pod numerem 600 396 688.
W tym tygodniu nasza Szefowa Kuchni proponuje:
Poniedziałek 6.02
Krupnik z suszonymi grzybami
Makaron penne z kurczakiem, pomidorami, oliwkami i cukinią oraz sosem bazyliowym
Kotlet z białej fasoli z pestkami słonecznika podany z warzywnym kaszotto i sosem arabiata
Kruche babeczki z kremem orzechowym, marynowaną dynią i żurawiną
Wtorek 7.02
Krem z pomidorów z czosnkowymi grzankami
Pieczeń grecka z warzywami ratatouille i ziołowym ryżem
Lasagne szpinakowa z sosem pomidorowym i rukolą
Ciasto czekoladowo – bananowe
Środa 8.02
Zupa orientalna z mlekiem kokosowym, kolendrą, makaronem i warzywami
Pierś z kurczaka z grillowaną kukurydzą, puree ziemniaczanym i pikantnym sosem chimichurri
Krokiety z jajkami, pieczarkami i szczypiorkiem, podane z sosem czosnkowym i surówką z marchewki i selera
Placek owocowy z kruszonką
Czwartek 9.02
Zupa pieczarkowa z ziemniakami
Kotlet schabowy z sałatką ziemniaczaną z boczkiem, ogórkiem konserwowym i musztardą francuską
Chrupiący kalafior podany z energetycznymi ziarnami, hummusem ziołowym i pikantnym sosem ajwar
Pudding chia z malinami i kokosem
Piątek 10.02
Zupa koperkowa
Chrupiący filet z miruny z grillowanymi ziemniakami, sosem cytrynowym i brokułami w maśle migdałowym
Risotto verde z zielonym groszkiem, cukinią, brokułami i rukolą
Ciasto jogurtowe z cynamonem i jabłkami