Zapraszamy na świeży i pyszny lunch od poniedziałku do piątku w godzinach od 12 do 16 w cenie 26,90 zł, na miejscu i z odbiorem własnym (cena opakowania na wynos 2 zł).
Herbata zimowa do lunchu na miejscu 6 zł.
Zamówienia przyjmujemy telefonicznie pod numerem 600 396 688.
W tym tygodniu nasza Szefowa Kuchni proponuje:
Poniedziałek 20.03
Zupa: Zupa pomidorowa z ryżem
Danie: Grillowana pierś z kurczaka z gniochi, sosem bazyliowym, pomidorami, cukinią i rukolą
Makaron z łososiem, sosem krewetkowym, cukinią, pomidorami i szpinakiem
Deser: Pudding chia z kokosem i mango
Wtorek 21.03
Zupa: Krem z białych warzyw z prażonymi pestkami słonecznika i chipsem z jarmużu
Danie: Burger z szarpaną wieprzowiną, piklowaną czerwoną kapustą, sałatą, cebulą i sosem
rosyjskim
Kotlet z batatów i soczewicy z grillowaną cukinią i miksem sałat
Deser: Ciasto korzenne z kremem mascarpone i orzechami
Środa 22.03
Zupa: Zupa koperkowa z ziemniakami
Danie: Filet z kurczaka faszerowany pieczarkami i bryndzą podany ze śmietankowym puree, fasolką
szparagową i sosem musztardowym
Wrapy z warzywami grillowanymi, hummusem, mixem sałat i sosem czosnkowym
Deser: Sernik z białą czekoladą i sosem malinowym
Czwartek 23.03
Zupa: Krem z groszku zielonego z pikantnym chimichurri
Danie: Pulpeciki drobiowe z sosem kaparowym, ziołowym ryżem i glazurowaną marchewką
Tarta z pieczonymi burakami, kozim serem, gruszką oraz salsą orzechową
Deser: Babeczki z kremem mascarpone i owocami
Piątek 24.03
Zupa: Zupa orientalna z mlekiem kokosowym, nudlami, warzywami i kolendrą
Danie: Filet z miruny w tempurze podany na risotto z zielonym groszkiem i szpinakiem oraz pieczoną
cytryną
Kotlety ziemniaczane z białym serem i prażoną cebulką, podane z bukietem sałat
i sosem boczniakowym
Deser: Jabłka duszone z rabarbarem oprószone kokosową kruszonką