×

Zapraszamy na świeży i pyszny lunch od poniedziałku do piątku w godzinach od 12 do 16 w cenie 26,90 zł, na miejscu i z odbiorem własnym (cena opakowania na wynos 2 zł).
Herbata zimowa do lunchu na miejscu 6 zł.
Zamówienia przyjmujemy telefonicznie pod numerem 600 396 688.
W tym tygodniu nasza Szefowa Kuchni proponuje:

Poniedziałek 6.02

Krupnik z suszonymi grzybami

Makaron penne z kurczakiem, pomidorami, oliwkami i cukinią oraz sosem bazyliowym

Kotlet z białej fasoli z pestkami słonecznika podany z warzywnym kaszotto i sosem arabiata

Kruche babeczki z kremem orzechowym, marynowaną dynią i żurawiną

 

Wtorek 7.02

Krem z pomidorów z czosnkowymi grzankami

Pieczeń grecka z warzywami ratatouille i ziołowym ryżem

Lasagne szpinakowa z sosem pomidorowym i rukolą

Ciasto czekoladowo – bananowe

 

Środa 8.02

Zupa orientalna z mlekiem kokosowym, kolendrą, makaronem i warzywami

Pierś z kurczaka z grillowaną kukurydzą, puree ziemniaczanym i pikantnym sosem chimichurri

Krokiety z jajkami, pieczarkami i szczypiorkiem, podane z sosem czosnkowym i surówką z marchewki i selera

Placek owocowy z kruszonką

 

Czwartek 9.02

Zupa pieczarkowa z ziemniakami

Kotlet schabowy z sałatką ziemniaczaną z boczkiem, ogórkiem konserwowym i musztardą francuską

Chrupiący kalafior podany z energetycznymi ziarnami, hummusem ziołowym i pikantnym sosem ajwar

Pudding chia z malinami i kokosem

 

Piątek 10.02

Zupa koperkowa

Chrupiący filet z miruny z grillowanymi ziemniakami, sosem cytrynowym i brokułami w maśle migdałowym

Risotto verde z zielonym groszkiem, cukinią, brokułami i rukolą

Ciasto jogurtowe z cynamonem i jabłkami