×

LUNCH WARSZAWA CENTRUM

 

Zapraszamy na świeży i pyszny lunch od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 16:00 w cenie tylko 29,90 zł. Oferujemy lunch na miejscu i na wynos z odbiorem własnym (cena opakowania na wynos 2,00 zł).  Zamówienia telefoniczne przyjmujemy pod numerem 600 396 688 

Herbata zimowa do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.

 

W tym tygodniu Szefowa Kuchni proponuje:

Poniedziałek   20.01

Zupa:   Krem z pieczonej dyni z musem gruszkowym i kremem balsamicznym

Danie:  Piccata z kurczaka z sosem arabiata, ziołowym ryżem i bukietem sałat

Kotlety wegetariańskie z kaszy gryczanej z twarogiem i pieczarkami, podane z ziemniakami

puree, sosem kaparowym i warzywami z wody

Deser:  Mus czekoladowy z mandarynką i prażonymi orzechami

 

Wtorek      21.01

Zupa:    Zupa pomidorowa z ryżem

Danie:  Kotlet mielony z tłuczonymi ziemniakami i surówką z buraczków

Placki ziemniaczane z grzybami z patelni, kwaśną śmietaną i pesto z rukoli

Deser:  Ciasto jabłkowe z budyniem

 

Środa    22.01

Zupa:    Zupa zacierkowa z koperkiem i ziemniakami

Danie:  Filet z kurczaka z tzatzikami, pomidorowym kaszotto i fasolką szparagową

Zapiekanka ziemniaczana z batami i serem lazur podana z miksem sałat i sosem sriracha

Deser:  Placek owsiany z owocami i białą czekoladą

 

Czwartek    23.01

Zupa:   Zabielana zupa kalafiorowa z koperkiem

Danie: Gulasz wieprzowy z ziemniaczanymi gnocchi i warzywami z wody

Makaron z sosem serowym, szpinakiem, brokułami i pomidorami cherry

Deser: Blok czekoladowy

 

Piątek 24.01

Zupa:   Krem z zielonych warzyw z czosnkowymi grzankami

Danie:  Fisch burger z sosem tatarskim, sałatą, pomidorami, czerwoną cebulą i frytkami

Gołąbki faszerowane soczewicą i warzywami, podane z sosem ziołowym i puree

ziemniaczanym

Deser:  Pomarańczowa babka piaskowa

Call Now Button