LUNCH WARSZAWA CENTRUM
Zapraszamy na świeży i pyszny lunch od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 16:00 w cenie tylko 29,90 zł. Oferujemy lunch na miejscu i na wynos z odbiorem własnym (cena opakowania na wynos 2,00 zł). Zamówienia telefoniczne przyjmujemy pod numerem 600 396 688
Herbata zimowa do lunchu na miejscu w cenie 7,90 zł.
W tym tygodniu Szefowa Kuchni proponuje:
Poniedziałek 20.01
Zupa: Krem z pieczonej dyni z musem gruszkowym i kremem balsamicznym
Danie: Piccata z kurczaka z sosem arabiata, ziołowym ryżem i bukietem sałat
Kotlety wegetariańskie z kaszy gryczanej z twarogiem i pieczarkami, podane z ziemniakami
puree, sosem kaparowym i warzywami z wody
Deser: Mus czekoladowy z mandarynką i prażonymi orzechami
Wtorek 21.01
Zupa: Zupa pomidorowa z ryżem
Danie: Kotlet mielony z tłuczonymi ziemniakami i surówką z buraczków
Placki ziemniaczane z grzybami z patelni, kwaśną śmietaną i pesto z rukoli
Deser: Ciasto jabłkowe z budyniem
Środa 22.01
Zupa: Zupa zacierkowa z koperkiem i ziemniakami
Danie: Filet z kurczaka z tzatzikami, pomidorowym kaszotto i fasolką szparagową
Zapiekanka ziemniaczana z batami i serem lazur podana z miksem sałat i sosem sriracha
Deser: Placek owsiany z owocami i białą czekoladą
Czwartek 23.01
Zupa: Zabielana zupa kalafiorowa z koperkiem
Danie: Gulasz wieprzowy z ziemniaczanymi gnocchi i warzywami z wody
Makaron z sosem serowym, szpinakiem, brokułami i pomidorami cherry
Deser: Blok czekoladowy
Piątek 24.01
Zupa: Krem z zielonych warzyw z czosnkowymi grzankami
Danie: Fisch burger z sosem tatarskim, sałatą, pomidorami, czerwoną cebulą i frytkami
Gołąbki faszerowane soczewicą i warzywami, podane z sosem ziołowym i puree
ziemniaczanym
Deser: Pomarańczowa babka piaskowa