Filet z sandacza na risotto pietruszkowym podany z salsą z jabłek, szalotki i musztardy gorczycowej written by .mat on 28 kwietnia 2023 CONTINUE READING →
Stek z rostbefu podany z pieczonym ziemniakiem z gzikiem, sosem pieprzowym na demi glasie i sałatami written by Alicja Brenkus on 22 czerwca 2020 CONTINUE READING →
Pierś z kurczaka zagrodowego sous-vide podana z sosem truflowym, ziemniakami gratin i zielonymi warzywami w maśle orzechowym written by @alan on 16 maja 2018 CONTINUE READING →
Grillowana polędwiczka wieprzowa podana z puree ziemniaczanym z musztardą, gałązką dzikiego brokuła i pikantnym sosem chimichurri written by .mat on 3 października 2017 CONTINUE READING →
Kotlet schabowy z młodą kapustą zasmażaną i ziemniakami po polsku written by .mat on 3 października 2017 CONTINUE READING →
Pieczona dynia piżmowa z kaszą quinoa, pietruszkowym hummusem, marynowanym serem feta, oliwą pietruszkową, granatem i kolendrą written by .mat on 3 października 2017 CONTINUE READING →
Burger z panierowanym boczniakiem, camembertem, piklowaną rzodkwią, pomidorem i rukolą podany z frytkami wiejskimi i sosem czosnkowym written by .mat on 3 października 2017 CONTINUE READING →
Kalafior w chrupiącej panierce podany z soczewicą belugą, cukinią, groszkiem cukrowym, sałatką ziołową oraz pesto z jarmużu written by .mat on 3 października 2017 CONTINUE READING →