PRZEKĄSKI
Wątróbki drobiowe z jabłkami, powidłami z czerwonej cebuli, sosem cydrowym i ziołami
Krewetki w sosie winno-maślanym z czosnkiem, chili, natką, cytryną, rukolą i grzanką czosnkową 6 szt.
PIEROGI
Pierogi z pieczoną kaczką, podane z musem jabłkowym z hibiskusem, prażoną cebulką i chipsami z jarmużu 7 szt.
Pierogi z mięsem smażone, podane z okrasą i sosem demi glas 7 szt.
Pierogi z twarogiem i ziemniakami, smażone, podane z kwaśną śmietaną i kaparami 7 szt
Pierogi ze szpinakiem i kozim serem w sosie pomidorowym, podane z rukolą i parmezanem 7 szt.
Pierogi z kapustą i grzybami podane ze smażoną cebulką 7 szt.
BURGERY
Burger wołowy old school z pieczarkami, smażoną cebulką i serem cheddar, podany z sałatą, pomidorem, ogórkiem konserwowym, sałatką colesław i sosem czosnkowym
podany z frytkami wiejskimi
39.90
Burger wołowy po góralsku z oscypkiem, bekonem, żurawiną, czerwoną cebulą i rukolą podany z marynowanym burakiem oraz sosem czosnkowym
podany z frytkami wiejskimi
44.90
Burger wołowy na ostro z papryczką jalapeno, serem cheddar, czerwoną cebulą i pomidorem oraz sosem czosnkowym
podany z frytkami wiejskimi
43.90